+36-30/316-9048  |   
+49-151/634-71908   |   
brabusz2012@gmail.com   |  
    |  

Brabusz Impresszum

 

Tisztelt leendő és Meglévő Utasaink!

Vállalkozásunkat, 2012-ben indítottuk, amelynek fő tevékenységi profilja a külföldre történő személyszállítás. Tudásunkkal, tapasztalatainkkal, utasainknak minőségi és igényes szolgáltatását tudjuk biztosítani, az utazás élményét felejthetetlenné tenni. Szakértelmünknek és elkötelezettségünknek köszönhetően arra törekszünk, hogy utasaink számára, minél teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk, egyre magasabb színvonalon. Tájékozódjon induló járatainkról a menetrend menüpontban.

Korszerű autóbuszból álló autóbuszparkunknak köszönhetően 2012. decemberében indítottuk a Budapest - München - Augsburg - Budapest járatunkat, majd 2014. augusztusától a Budapest - Passau - Deggendorf - Regensburg - Nürnberg - Budapest járatunkat.

Folyamatosan induló járatainkat bővítettük, annak érdekében hogy utasaink több időpontból tudjanak választani. Internetes oldalunkat létrehozva, lehetőséget kínálunk arra, hogy a Budapest – München – Augsburg – Budapest -i és a Budapest - Passau - Deggendorf - Regensburg - Nürnberg - Budapest -i járatainkra, néhány gombnyomással is helyet foglalhassanak. Tekintse meg árainkat és foglaljon helyet online!

Cégünk megtalálható a facebook közösségi oldalon is, ahol jelentkezésüket szívesen fogadjuk. A kapcsolat menüpont alatt telefonos elérhetőséget is megtalálhat. Büszkék vagyunk arra, hogy számos visszatérő utasunk van. Július 1.-től bevezettük a „Minden 8.út ingyen” akciónkat, megköszönve utasaink bizalmát. Folyamatosan arra törekszünk, hogy autóbuszaink a legmagasabb műszaki, biztonsági és kényelmi elvárásoknak is megfeleljenek. Csapatunk sikerességében, kedves utasainknak is nagy szerepük van!

Tudjuk, hogy az elégedett utas a legjobb reklám, reméljük minél hamarabb az elégedett utasaink között köszönthetjük.

˝A legfontosabb, hogy szeretjük, amit csinálunk, emberekkel foglalkozunk, embereknek segítünk, ennél nincs csodálatosabb dolog a világon.˝

Elérhetőségeink

Cím: H-2523 Sárisáp, Május 1. sor 23.
Tel: +36-30/316-9048
Német tel: +49-151/634-71908
E-mail: brabusz2012@gmail.com
Web: brabusz.hu